Hålla konferens i Göteborg

Göteborg är en vacker stad som briljerar med att vara rik på både uteliv, fina parker att strosa omkring i och konferenslokaler att smida planer på tillsammans med sina branschkollegor. Ät färska skaldjur och njut av världens näst mest smartaste stad, som Göteborg även kan stoltsera med!

Är du osäker på var du och dina kollegor kan hålla konferens i Göteborg? Då är ett hett tips att gå in och boka via https://konferenspoolen.se/sv/anlaggningar/konferens-goteborg, där listar de massa bra alternativ. Kanske blir det på Gamla Ullevi, eller varför inte Nya? De har också massa bra alternativ för den som vill konferera i västkustsmiljö, skärgård eller kanske herrgård? Göteborg satsar stenhårt på sin turism och lockar folk från hela landet men också internationellt.

Göteborg har mat, och mer

Inte nog med att det är den näst mest digitaliserade och smarta staden i hela världen (visst hade man kunnat tro att det var Tokyo? Men Köpenhamn hamnar etta och Göteborg tvåa), Göteborg drar även till sig en hel mängd matturister. Göteborgs stolthet är havets läckerheter, och här är man inte sen med att påpeka färskheten i det man serverar. Det är helt enkelt en stad som fler i Sverige borde åka till, så varför inte boka konferensen där!

Fördelar med att ha konferens i Göteborg:

  • Utbudet av olika konferenslokaler är stort och du kan välja mellan modernt och klassiskt
  • Det ligger i goda förbindelser med tåg från hela landet men de har också bra kollektivtrafik över hela området
  • Det finns en massa spännande att göra och se när ni har ledig tid över
  • Kulinariskt intressant med färska skaldjur och fisk, lite av Göteborgs specialitet

Bara för att ta några exempel. Att Göteborg anses vara världens näst smartaste stad i världen beror på dess smarta hållbara stadsplanering. Stockholmarna får nöja sig med en sjätte plats på listan, och de toppar inte Göteborg heller när det kommer till tävlingar om vilken som är den grönaste staden. Så tänk bort Stockholm för en sekund. Vem vill inte åka spårvagn i Göteborg och äta färska skaldjur?

Välkommen till Göteborg!